Ahşap Otel Dekorasyonu

Ahşap Otel Dekorasyonu
04 Şubat 2020

Otellerde ahşap dekorasyon malzemesi kullanılması görünümün şık olması açısından her zaman bir avantajdır. Ahşap materyalin bir dekorasyon malzemesi olarak işlenmeden önce teknik özelliklerini etkileyen pek çok etmen vardır. Ahşabın bazı kusurları ve hastalıkları teknik olarak işlenmesi konusunda bazı zorluklar yaratabilir. Budaklar, yarıklar, öz kayması, kurtlar, mantarlar, bakteriler, böcekler gibi… Ahşabın anatomik yapısı çeşit ve cinsine göre değişkenlik göstermekte, kalite farkı yaratmaktadır. Ana maddesi olan ağaç canlı bir organizmadır. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile yapay malzemeler ile elde edilen ürün çeşitliliği artmaktadır.  Bunun sonucunda insanlar hayatın her alanında doğal ve organik olana yönelme özlemi içindedirler. Otel odalarında ahşabın kullanılması sıcak ve hoş bir hava yaratmakta, otele gelen müşteriler üzerinde olumlu etkiler yaratmaktadır.

Değerli bir malzeme olan ahşap ormanlardan elde edilir. Çam ve köknar türü ağaçlar iğne yapraklı ağaçlar sınıfına girerler. Yaprakları iğne biçiminde olan bu ağaçlar odun dokusu özelliğiyle yumuşak ağaçlar olarak nitelendirilir. İnşaatlarda kereste olarak da yaygın biçimde kullanılmaktadır. Ekseriyetle mobilya yapımında kullanılan ağaçlar geniş yapraklı ağaçlardır. İğne yapraklı ağaçlara göre daha sert dokuya sahip, işlemesi zor ve dayanıklı ağaçlardır. Ölü hücrelerden oluşan ahşabın sert veya yumuşak olması, dokusunun yoğunluğuna bağlıdır. Yoğunluk ne kadar fazlaysa sertlikte o kadar artar. Sertliğin veya yumuşaklığın bir nedeni de rutubettir. Rutubetin azalması sertliğin artması ile sonuçlanır. Fakat bu yumuşak ağaçlar için daha fazla geçerli bir kuraldır. Sert ağaçlarda tam tersi olur.

Sıcak mekanlar yaratmak için konforu hoş bir görüntü ile birleştiren Palmiye Ahşap dekorasyon otel oda dekorasyonunda yılların verdiği birikim ve tecrübe ile hizmet verir. Bir işletmenin iç mekan görünümü müşteri sayısına ve memnuniyetine doğrudan etki eden bir etmendir. Bunun bilincinde olan Palmiye Ahşap Dekorasyon değişik dizaynlar konusunda en kaliteli işçilik hizmetini sunar. Rengin, görünümün, desenin, kullanılan malzemenin insan psikolojisi üzerindeki etkisi büyüktür. Müşterilerimizden olumlu geri dönüşler almak, daha güzel işlerde başarılara imza atmamız için bizleri motive etmektedir. Ev konforunda otel odalarını ahşabın çekiciliği ile birleştirebilmek ustalık işidir. Bizler her zaman en güzeli için hizmetinizdeyiz.

Kategoriler
Etiketler
Otel DekorasyonOtel Dekorasyon Firmalarıİstanbul Otel MobilyalarıOtel MobilyaAhşap Otel DekorasyonuAhşap Dekorasyonuİstanbul Otel Dekorasyonİstanbul Ahşap Otel DekorasyonuAdana Otel DekorasyonAdana Otel Dekorasyon Firmalarıİstanbul Otel Oda MobilyalarıOtel Mobilya ModelleriOtel Mobilya ÇeşitleriDenizli Otel DekorasyonuDenizli Ahşap Otel MobilyalarıAnkara Otel DekorasyonAntalya Otel MobilyalarıAntalya Otel Oda MobilyalarıBalıkesir Ahşap Otel DekorasyonBalıkesir Ahşap Otel MobilyalarıBalıkesir Ahşap Otel Oda DekorasyonuBursa Otel DekorasyonuBursa Otel DekorasyonBursa Otel MobilyalarıAlanya Otel DekorasyonAlanya Otel Oda DekorasyonuArtvin Otel DekorasyonArtvin Otel Oda DekorasyonuBodrum Otel DekorasyonBodrum Otel Oda DekorasyonuBolu Otel DekorasyonBolu Otel Oda DekorasyonuEdirne Otel DekorasyonEdirne Otel Oda DekorasyonuErzurum Otel DekorasyonErzurum Otel Oda DekorasyonuFethiye Otel DekorasyonFethiye Otel Otel DekorasyonuGaziantep Otel DekorasyonGaziantep Otel Oda DekorasyonuHatay Otel DekorasyonHatay Otel Oda DekorasyonuKayseri Otel DekorasyonKayseri Otel Oda DekorasyonuKemer Otel DekorasyonKemer Otel Oda DekorasyonuKocaeli Otel DekorasyonKocaeli Otel Oda DekorasyonuKonya Otel DekorasyonKonya Otel Otel DekorasyonuMalatya Otel DekorasyonMalatya Otel Oda DekorasyonuManisa Otel DekorasyonManisa Otel Oda DekorasyonuMardin Otel DekorasyonMardin Otel Oda DekorasyonuMarmaris Otel DekorasyonMarmaris Otel Oda DekorasyonuMersin Otel DekorasyonMersin Otel Oda DekorasyonuOrdu Otel DekorasyonOrdu Otel Oda DekorasyonuRize Otel DekorasyonRize Otel Oda DekorasyonuSakarya Otel DekorasyonSakarya Otel Oda DekorasyonuSamsun Otel DekorasyonSamsun Otel Oda DekorasyonuSivas Otel DekorasyonSivas Otel Oda DekorasyonuTrabzon Otel DekorasyonTrabzon Otel Oda DekorasyonuYalova Otel DekorasyonYalova Otel Oda DekorasyonuZonguldak Otel DekorasyonZonguldak Otel Oda DekorasyonuDüzce Otel DekorasyonDüzce Otel Oda Dekorasyonuİzmir Otel Dekorasyonİzmir Otel Oda DekorasyonuKahramanmaraş Otel DekorasyonKahramanmaraş Otel Oda DekorasyonuKaş Otel DekorasyonKaş Otel Oda DekorasyonuMuğla Otel DekorasyonMuğla Otel Oda DekorasyonuŞanlıurfa Otel DekorasyonŞanlıurfa Otel Oda DekorasyonuTekirdağ Otel DekorasyonTekirdağ Otel Oda DekorasyonuEskişehir Otel DekorasyonEskişehir Otel Oda Dekorasyonu
Son Yazılar